Kenali Bekas Buah Hati Elfira Loy Kini Pejuang MMA


Bekas buah hati Elfira Loy kini pejuang MMA

Elfira Loy pernah dikaitkan dengan seorang pelakon dari seberang namun mereka menafikan ada bibit cinta – Gambar Instagram.com / elfiraloyDI INDONESIA namanya cukup terkenal sebagai pelaris sinetron. Malah di Malaysia dia tidak kurang dikenali dan pernah beberapa kali disunting Michael Ang untuk menjadi hero drama bersiri arahannya.

Randy Pangalila pernah digosipkan main-main cinta dengan pelakon yang baru putus tunang Elfira Loy.Semuanya bermula apabila dua pelakon muda ini digandingkan dalam telemovie Biar Mimpi Sampai Ke Bintang arahan Michael pada 2011 yang ditayangkan di Astro Ria.

Ada keserasian maka pasangan ini sekali lagi digandingkan Michael untuk projek seterusnya Dalam Hati Ada Taman dua tahun lalu, juga ditayangkan di saluran sama.

Namun hubungan ‘cinta’ itu sekadar di kaca televisyen kerana hubungan kedua-duanya lebih kepada abang dan adik. Lagipun hati Randy ketika itu milik ‘pacarnya’ Michella Putri. Mereka bagaimanapun putus cinta Oktober tahun lalu.

Lupakan seketika kisah gossip ini, tumpukan kepada kerjaya terbaharu pelakon bertubuh tegap ini. Randy mengorak langkah ke bidang yang lebih mencabar. Percaya atau tidak Randy ini pejuang Seni Bela Diri Campuran (MMA) di Indonesia.

Baru-baru ini Randy terlibat dalam Warrior Fight Champ khas untuk selebriti berdepan lawannya Fajar Ibel seorang ahli muzik yang juga pejuang MMA.

Nak tahu apa keputusannya? Randy hanya perlukan 39 saat untuk menumbangkan Fajar. Hebat bukan?

Menarik juga ada pertarungan macam ini Ada pengadil, satu lawan satu. Barulah kita tahu selebriti mana yang betul-betul hebat dalam aksi pukul-memukul. Setuju?

Sumber:astroawani

(Visited 22 times, 1 visits today)

Tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *